設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
查看: 1977|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

唔好賴人點Q習大大啦! 牛唔飲水唔撳得牛頭低! 咎由自取!

金牌會員

樓主

唔好賴人點Q習大大啦! 牛唔飲水唔撳得牛頭低! 好多野-咎由自取!

習不懂鄧小平韜光養晦、江澤民悶聲發大財的謀略。
回復

金牌會員

沙發
習近平根本是中國史上最廢領導人

佢上任以來最成功的只有鬥死政敵,其餘一事無成

內政經濟衰落,工廠撤資爆炸己成日常新聞,邊疆經常內亂,國內大小示威不斷

科研,全部失敗收場,晶片做唔出,原子筆走珠都做唔出,冇版權觀念成日偷人野,衛星亂飛落地球,好彩冇撞死人

軍事失敗,軍演時坦克冒黑煙,空母有上無落,夜間不能作戰,發展40年代軍備以為自己好勁,日日話武統台灣,結果美國派幾隻艦已經嚇到中止演集

外交幾乎冇朋友,得個俄羅斯仲要成日搵中國笨,發展一帶一路失敗,送錢比人洗,幾乎得罪全世界,中國人人見人憎,最近連北韓都離棄佢,成日軍演令到周邊國家圍攻佢

曾經名動一時的特別行政區,澳門一次打風幾乎收皮,香港如何變差世界有目共睹

最愚蠢係不自量力走去挑戰美國,依家美國動一隻手指已經玩死佢

若見、若聞、若覺、若知他所作福,皆隨而歡喜
回復

金牌會員

板凳
小熊維尼只喺二世祖,懂什麼呢?

毛澤東算是深懂拿破崙的遠見,獅子醒了,但不能被西方發現,因此還要繼續詐傻扮懵。
回復

金牌會員

地板
廢你都吹佢唔脹~
一介草民小兩句還可以,
有能力改變,就先改變自己。。。無常!
回復