設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
樓主: tottiboy
打印 上一主題 下一主題

我發覺郭博士好中意吹水,而且好撚作大兼虛榮,有證據

關閉 [複製鏈接]

論壇元老

zmoez710 發表於 2019-11-21 23:04
佳佳!

你帖張相就花容月貌!

另外有一樣嘢,你班五毛。唔好扯開個話題。而家成個主題係講緊姓郭嘅究竟祖先係邊個,究竟有冇吹水同講大話?你哋呢
班五毛就只係橫掂唔好鬧呢個唔好鬧嗰個。好明顯係幫佢解說。
回復

中級會員

佳佳 發表於 2019-11-21 17:50
姓郭嘅未出聲。啲友仔已經出嚟撲住去含撚。香港搞成噉因為太多呢啲人。信咁多佛帶咁多佛講咁多佛經都冇撚 ...

既然唔信佛都冇輪迴了,斷見者仲有乜好講
回復

註冊會員

tottiboy 發表於 2019-11-21 17:24
你又錯捻噻,既然講得出口自己祖先係金人,一定係佢老豆祖先爲準,而且郭生都多次見到父親係滿人,又話係 ...

最近,据港台报纸报道,成龙原来是成吉思汗的后裔,成龙在拍摄《高峰时刻》时,偶然抽血检查,结果查出血型是罕见的AB型RH阴性血型。后来成龙就此向父母打听“身世”,打听出原来是成吉思汗的后裔,成龙本人对此感到很高兴也很新鲜。(咁你解釋下呢單野但係成虫係山東人來)
回復

高級會員

佳佳 發表於 2019-11-22 06:22
另外有一樣嘢,你班五毛。唔好扯開個話題。而家成個主題係講緊姓郭嘅究竟祖先係邊個,究竟有冇吹水同講大 ...

你話我地成班係五毛!
因為你毛都無條。
是陀衰家白虎西。
一般人連亞爺個老豆都未見過。
問人個祖先係邊個?
快啲去睇精神科醫生啦。

回復

論壇元老

郭博士自己的節目錄影:量大福大 https://m.youtube.com/watch?v=KRSepxTedmI&autoplay=1
我覺得大家作為節目聽眾,有疑問提出請教是正常的.博士下一期節目會不會選擇性回答?我們到下一期節目就知道,大家都有福慧有自己想法,和而不同,不需要互鬧~博士節目用粗口幾年前就說了是等大家聽了“消消氣”不是鼓勵大家使用,他自己說明不會使用女性生殖器官等用語…盲目替博士用粗口鬧人的未必是博士本人的馬仔~可能是博士的盲目崇拜者……我等下一期節目博士回到幾多問題再思考……
歷史長河,民族遷徙融合的次數好多,博士要自圓其說也好容易,你們吵和不吵,他本人答不答其實影響誰的生活了?沒有吧! 英雄莫問出處,幾多白屋出公卿?唐代皇族建國就知道是胡人血脈,他們做皇帝後也懶得去為自己找祖先~安史之亂後他們後人找了個祖先:老子李耳. 但是李氏一脈出了的其中一個母親是獨孤氏,出了三位皇后…這三姐妹有宇文門的,楊門的,李門的(追封)……歷史那麼長,弄清時間都難……朱元璋最大氣,布衣皇帝坦白直說,自創奉天承運~博士也說了他以前是街童住木屋區. 我看法是他本人的氣量不至於網友有問題會出來粗口問候人的,鬧人是盲從者,壞了博士形象不自知……
大家等博士節目說法,如果博士一個月都避開不答,那就有吹水嫌疑……各位網友自己腦裡自有分析 不需要和認為三七二十四的人說三七是二十一,因為講不聽,講過就算了……
夢里的風不停留,風裡的夢不可挽留……
回復

論壇元老

Oldboy 發表於 2019-11-22 16:44
你話我地成班係五毛!
因為你毛都無條。
是陀衰家白虎西。

你條死五毛,含撚擦鞋仔,我屌過你老婆,老母同你個女,睇到佢哋都係白虎無毛!生咗你條白痴低能仔?連五毛都唔知講乜?以為你自己嘅陰毛!白痴仔。
回復

高級會員

佳佳 發表於 2019-11-22 23:00
你條死五毛,含撚擦鞋仔,我屌過你老婆,老母同你個女,睇到佢哋都係白虎無毛!生咗你條白痴低能仔?連五 ...

原來你專攪白虎西!
難怪咁Q斜口啦!
抽親股都人地贏自己輸。
各位網友!
這就是天有眼X100

回復

無效樓層,該帖已經被刪除
無效樓層,該帖已經被刪除