設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
查看: 8422|回復: 46
打印 上一主題 下一主題

--------------------------

金牌會員

樓主

-----------------------------------
回復

金牌會員

沙發
我以為發生在民智未開的中国,原來在香港,說好了的言論自由呢?
回復

金牌會員

板凳
點解旺角有居民回家,俾佔中暴民打斷手你哋就龜缩唔發言!
學民思潮呢班野孩子,去搞人哋街站又郁手,你班柒頭就走出嚟扮正義!
香港有你哋班冚家富貴,何來公義同正義,何來言論自由!
不知所謂!刁!
回復

金牌會員

地板
superman 發表於 2014-10-27 17:57
學民思潮呢班野孩子,去搞人哋街站又郁手,你班 ...

屌, 打斷手一事係個別事件, 但大聯盟/ 親中團體傷人已唔係第一次, 這問題一定要正視, 佢地學生去搞大聯盟的街站, 可以趕學生走, 唔代表可以打人, 咁你又龜缩唔發言鬧警的過份武力?又唔鬧親中團體的暴力?

中共有你班五毛唔止冚家富貴, 屌
回復

金牌會員

superman 發表於 2014-10-27 17:57
學民思潮呢班野孩子,去搞人哋街站又郁手,你班 ...

仲有, 我唔係做傳媒, 無必要單單新聞都去討論, 我只能選我自己覺得重要的議題來講, 這也是我的言論自由, 正如你班柒頭也可以選自己的喜歡議題來討論一樣, 而我早幾日也曾討論過陳雲的信徒(也是佔領人仕) 18號晚在旺角挑起警民沖突一事, 也批評過他們所為, 我就一定是偏幫佔領人仕嗎?

你有你講, 我有我講, 公道自在人心, 無人可以扮正義. 也不需要. 你地一味想打壓異見聲音, 咁又何來有言論自由?如果香港只能容納一種聲音, 唔冚家富貴先奇.

回復

金牌會員

lenlan 發表於 2014-10-27 18:45
屌, 打斷手一事係個別事件, 但大聯盟/ 親中團體傷人已唔係第一次, 這問題一定要正視, 佢地學生去搞大聯盟 ...

屌,打腦殘係全香港市民應做嘅事!成班學生滿口大話,目無法紀,向阿伯阿婆都郁手,小佢老母,抵打!
好學唔學跟泛民狗攞洋鬼着數搞搞震,你班仆街有人唔做,做雜種狗食屎,我屌你全家冚家鏟,屌你老母
回復

金牌會員

lenlan 發表於 2014-10-27 18:45
屌, 打斷手一事係個別事件, 但大聯盟/ 親中團體傷人已唔係第一次, 這問題一定要正視, 佢地學生去搞大聯盟 ...

次次有記者扮欺文, 無記者雜種狗上身!我屌你老母臭化!
你講得嘢我唔講得呀,關你鳩事呀你老母應該一生你出嚟就殺咗你隻雜種狗(借用一位正義大姐)
回復

金牌會員

lenlan 發表於 2014-10-27 19:16
仲有, 我唔係做傳媒, 無必要單單新聞都去討論, 我只能選我自己覺得重要的議題來講, 這也是我的言論自由,  ...

咁你覆我把柒呀我又唔識你條柒頭
回復

金牌會員

superman 發表於 2014-10-27 19:20
屌,打腦殘係全香港市民應做嘅事!成班學生滿口大話,目無法紀,向阿伯阿婆都郁手,小佢老母,抵打!
好學 ...

泛民狗攞洋鬼着數搞搞震係佢地o既事,唔關我事, 佢地咪同你一樣做雜種狗食屎囉, 我屌你全家冚家鏟, 屌你老母啦.

回復

金牌會員

superman 發表於 2014-10-27 19:25
次次有記者扮欺文, 無記者雜種狗上身!我屌你老母臭化!
你講得嘢我唔講得呀,關你鳩事呀你老母應該一生 ...

你老母應該一生你出嚟就殺咗你隻雜種狗, 尼句適合你啦
回復