設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
查看: 4966|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

瑞士果汁用後接告

金牌會員

樓主
小弟約十年前患有支氣管炎,好了後每到秋季就容易咳嗽,咳唔停嗰類,醫生話咳傷咗收縮了無辦法回復,。      每年都要食D韓國人參先頂得下,
日常生活無問題,深度呼吸就轉唔到氣,得知博士有修復果汁引進,學生唔執輸試試,今早飲完第15支,
好似無乜特別,有幸參與中元節聚會,接受了博士祝福及各表演嘉賓的精湛演出,心情大好,到最後完場
一刻忽然有鼓動力去測試下條氣,反正無乜人,又有個平台,就胆粗粗去同個靚女歌星對唱,十年都未開
個聲,一試自己都嚇一跳,轉氣無問題,真係修復到喎,思潮有些起伏,散場後去泳池游水試試,游到一個塘
轉到氣,開心到要練功冷靜,感恩博士、感謝方太!

回復

註冊會員

沙發
thx for sharing!

回復

論壇元老

板凳
母親中風之前  因服用醫院血壓藥有副作用  引致經常咳嗽  經三年後才發現  但氣管已經咳壞了  及中風後  即發現有哮喘現象  用力呼吸時會發出聲音  最近似乎轉差  吸氣時需要好用力  

看到你的貼文後  得到一些啟示  希望你能分享試用這產品的心得
想請問  :

1.         你用了多少日子才飲了15 樽果汁
2.         每天要飲多少樽
3.         樽開了  是否必須當天要飲完
4.         請告知果汁的售價若干

煩請抽空回覆  感謝你的幫忙  謝謝!
回復

8萬

論壇元老

地板
如閣下可以和母親親自到萬褔見見博士最好。

果汁最快要等下月左右才有新貨。

回復

論壇元老

容燥兒 發表於 2015-9-5 17:34
如閣下可以和母親親自到萬褔見見博士最好。

果汁最快要等下月左右才有新貨。

母親年逾八十  左邊身半身不遂  去年年中曾經一起到萬褔探訪博士  
事後有些遺憾  係我事前沒有通知及預約博士  好似有點唐突和不敬  

不過 多謝你提供果汁的消息

回復

金牌會員

回覆Wongs;
依方太說明每天1樽連續飲15樽為1個基本修復時間,
1樽份量唔多,長者慢慢食都無乜壓力,最好盡快飲哂,
我買的時候每樽200元,聽方太講過了9月會加價,
幾多錢可問問方太,伯母的情況個人給點意見,用小型電暖
毯溫暖下後背髮尾至尾骨對伯母的情況會有幫助,每日早午晚溫暖下,唔好過熱,以伯母舒服為佳,拍腳功一定要做,
飲營養果汁精神體力肯定會好D,我家人飲咗都有唔錯反應,年紀大
的效果無咁明顯,年紀輕D效果明顯D!
回復

論壇元老

k.c_Chan 發表於 2015-9-6 00:25
回覆Wongs;
依方太說明每天1樽連續飲15樽為1個基本修復時間,
1樽份量唔多,長者慢慢食都無乜壓力,最好盡 ...

感謝你的提點和指示。

關於拍腳功  中風人士有一隻腳不能活動  是否依然可練習拍腳功呢  請問你知道嗎?  是否中風病人被動地去練習拍腳功都會有效果呢?  請問你知道嗎?

回復

金牌會員

如果伯母能自己拍就最好,否則找人幫她拍都可以,但做的時間每日要四、五小時,要比多些耐性,到伯母自己可以拍的時候就不用那麼長時間,肯做就肯定有幫助!
回復

金牌會員

係方太處得悉啲瑞士果汁已有貨鳥.

回復

論壇元老

k.c_Chan 發表於 2015-9-9 00:47
如果伯母能自己拍就最好,否則找人幫她拍都可以,但做的時間每日要四、五小時,要比多些耐性,到伯母自己可 ...

是真的嗎?  那真是天大的好消息  估計每日練拍腳功四至五小時  應當是分段式去完成  對嗎??  希望媽飲用果汁後  可增加體力去努力練功吧

感謝各位提供的寶貴消息和意見
感謝博士增加我們對先進產品的認識

回復