設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
查看: 2843|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

麻煩系統管理員, 幫我取消自己的account

River 該用戶已被刪除
樓主
回復

金牌會員

沙發

River,你又何必動真氣呢,天羅地網係博士給大家作為一個學習,分享、討論嘅一個結緣平台,大家持有不同意見絕對係一見好事,當係參考也無妨,正所謂真理越辯越明,無謂令自己生氣啦,你這個題目雖然有一面倒嘅批評,一時間你接受唔到啫,可能有其他網友都支持或認同你的觀點呢只不過還沒有放帖上來啫!你無需要取消自己account 吖,冷靜些想一想,難道這個天羅地網給你一點得益也沒有??
朋友得閒上嚟聽下古仔,吹下水,吸收一些可能不為人知嘅知識和醫術,又或者聽聽博士嘅佛學和獨特見解,相信可以幫到你或你家人和朋友、何樂而不為呢!無謂刻薄自己啦!儍豬
回復

管理員

板凳
River,

應所要求,account已被取消。難得網友們替您打氣,就先冷靜一下,有空再來。

天羅地網系統管理員
回復

論壇元老

地板
Alexng 發表於 2013-10-21 22:43
River,你又何必動真氣呢,天羅地網係博士給大家作為一個學習,分享、討論嘅一個結緣平台,大家持有不同 ...

佛陀說過,人要學懂容忍和耐性,可能這個網友愛之深恨之徹所至,反應也特別大,非常欣賞alexung 網友鼓勵啊!
回復