設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
查看: 5426|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

亂人亂事:信 方仗、信 教主 or 信 譚炮...?

金牌會員

樓主

https://www.youtube.com/watch?v=HdB8CBEPXKw&sns=em

方仗 推薦 聽 譚炮.........
方仗 推薦 選 教主.........

咁 如 果 佢 2 個 有 Argue 既 時 候...

應 該..........

信 方仗(**)、信 教主(政棍) or 信 譚炮(教棍)...?
好亂...真系..............好亂

請 方 仗 下 聖 訓,指 點 迷 津...

(2)沒有前途者乃是利用某些虛構的民俗文化或玄學去迷惑人心的謀生人士,包括神棍、術棍、教棍…等。
回復

高級會員

沙發

溫馨提示:

hugeland, 你去教堂信耶穌啦, 對你有幫助呀, 簡單啲一信得上天堂, 穩穩陣陣, 就算精神錯亂都上到去架。

回復

金牌會員

板凳
Oldboy 發表於 2016-7-10 18:16
溫馨提示:

hugeland, 你去教堂信耶穌啦, 對你有幫助呀, 簡單啲一信得上天堂, 穩穩陣陣, 就算精神錯亂 ...

高B仔,你講左去邊呀,而家 問 緊1個 好 Simple logic-到底 邊個 系 "棍" 既 問題,上述 3人 互相認識,咁你 又 識得 方仗,你 直接 去問 方仗,翻 轉頭 系度 覆 我 米得 Law,5洗去 打搞 耶穌 啦,乜 方仗 咁 樣 教你 時空識 做野 咁 簡接 既咩

跟據 條片 同 方仗 推荐 譚炮 又 抬舉 教主,實有 人 系 "" 格
(譚炮 對 教主 既 系 對人格嚴重指控 泥Wor,方仗 又 系 節目 背書 譚炮 既 評論 水平,5好 又好似 對 689 咁 話 小小 走眼 呀,2012 方仗 讚 689 搞到 香港 幾大鑊 系 有 往積 的麻)

咁有人 系 ""
就 抵觸 到 千禧祝福文 既 "3棍" 啦,你話 系5系……?

咁 方仗 之前 推薦 過 D 年青人 睇 Colonia (2015) 哩套 政治包裝 驚慄片,都系 要 提醒 D 人 提防"3棍"嗟

選舉 又到,我有票 都要 關心下 教主 系米 "" 麻,希望你 9月 投票前 指引 我啦

回復

高級會員

地板

TO: HUGELAND

B:  你嗰票投去禮義廉好啲喎, 最少有痰涎盅關照你去睇精神科都唔駛等咁耐.

回復

金牌會員

Oldboy 發表於 2016-7-11 11:57
低B仔:  你嗰票投去禮義廉好啲喎, 最少有痰涎盅關照你去睇精神科都唔駛等咁耐.
...

高B仔:咁 投 之 前 都 要 了 解 多 D 架,你 咁 講 系 米 投 "教主" 同 投 禮2廉 冇 分別 呀,系 米 教主 = 教棍 呀,你 問 左 方仗 末 呀,系 米 方仗 聖訓 泥架,5 該 講 白 D 鴉,9月 罅,急 架,5好 打 啞謎 啦,等你 指點 迷津 呀,同緊你 講 道理,你就 5好 咁 毒舌 啦,乜 時凶色 班 教 哩D架
回復

金牌會員

HUGELAND: 你地最好入廁所隻揪解決!唔好係度罵!
回復

金牌會員

Kevin 發表於 2016-7-11 12:36
HUGELAND: 你地最好入廁所隻揪解決!唔好係度罵!

Kevin Ching:你又系 方仗 D 好 學生,King 5 掂 就 入 次所 隻抽,咁要 選票 泥 做乜,要 法律 泥 做乜....,5解得 方仗 翻 大6 工作 咁 耐 搞到 1 鑊 Joke 啦,原來 暴力 可以 解決 問題。而且, 毒舌 果個 5 系我,你要 覆 都 5 系 同我 講 Wor,哩d simple logic 泥,你 話 系 5 系…。
回復

高級會員

To: Kevin

你原諒兼同情佢啦, 佢連投票畀邊個都揸唔到主意, 同訓係度嗰啲精神錯亂既病人無分別呀!

回復

金牌會員

溫馨提示:雖然主持講政治,但不鼓勵大家參與政治。政治舞台上從來都無絕對,認真就輸了。     

小弟 有理由 相信 hugeland 係一個 好學生,事關佢 每集都聽 好人好事 節目,包括重溫,

仲不時 提出問題 三省吾身,不過 佢 時運低,好嘅 聽吾到,衰嘅 就知道,真係 見 鬼吖,

大男孩 其實 大塊田 係 寶 黎架,資源  蘊藏量 非常高, 讓 小弟 得閒 鋤佢一鋤     
回復

金牌會員

你條大土魷自爆, short 到連投比邊個人都分唔清, 真係七到無人有, 快啲去揾耶蘇打救你好過啦!

回復