設為首頁收藏本站|簡體中文

天羅地網

搜索
熱搜: 活動
樓主: alexwush
打印 上一主題 下一主題

挑戰博士,我一日將中國貪污攪掂

金牌會員

呵呵 ....... BB 你真係 胆生毛,似足打擂台,找屎!

真係好想睇下 博士 當你好似條紅磚咁劈開你兩段!

小弟一定要捧大哥場,就算吾义識都吹兩句啦 ........

每個行為都會對金股匯造成影響,只關心會吾會殺錯良民?

斬草不除根,春風吹又生。結構性問題,貪官污吏還在!?

回復

高級會員

alexwush,你係度挑戰博士哂GAS啦。不如快啲將個計劃交上去國務院李克強總理,祝早日成功吖吓。

回復

金牌會員

Oldboy 發表於 2016-5-2 13:22
alexwush,你係度博士哂GAS啦。不如快啲將個計劃交上去國務院李克強總理,祝早日成功 ...

Oldboy ching 講得 Arm,挑戰反貪 系 哂 Gas,1個支持 鐵腕管治 既人,利用反貪反政敵就有,實際系,方仗系節目講過,佢並不反對 貪污,只系反對分贓 5勻,鐵腕政策 5用 貪污 派利益比人,搵鬼同你做野,而且 方仗 系 4大名捕 同期出身,更加5介意 貪污,佢系節目講過,當年佢授計 名捕 搞 ICAC 大鑊,系 名捕5用佢條計,結果 名捕要走路,如果當日 名捕肯用佢建議,今日 香港 又系另1個 世界,應該5會系 國際金融中心。有集讀者問 方仗  有關 佢舊老闆 布丁 貪 幾千億 既問題,方仗 只系好輕描淡寫 回答,咁小,同 周永康 無得比……就咁 跳過個 題目。
回復

金牌會員

hugeland,你早啲食藥早啲唞,唔好出嚟獻世!

回復

金牌會員

江上月 發表於 2016-5-2 23:28
hugeland,你早啲食藥早啲唞,唔好出嚟獻世!

江護法:你冇聽書,跟5足,點做護法,你追聽翻的節目先啦,你咁樣,次次都護錯法,害 方仗 Wor,掉翻轉頭 要 方仗 系節目度 護你法。
做 護法 5好做到咁 Hea 啦,泥泥去去 淨系得 食藥呀、早呀、有病呀、錯字呀… 咁,哩D字眼傷5到我架,只會害到你自己乍,1D論點都5比D,方仗 有睇 你地D字眼架,聆聲知吉凶見字知水平架,做下功課先啦,好5好。
回復

金牌會員

呵呵 ~ ~ 大地友      

小弟領教過閣下作風實在令人無語,首先客氣出帖,跟住改文加料,

人話一,你就講二,講二,你就話三,仲之永遠都吾係果回事啦,

最下流就係臨走都要用人地講過說話,斷章取義再屈多人一嘢,

等網友回覆又中正下懷,繼續糾纏,吾回覆又頂住心有不甘,

真係要用無我性對治你至得,正一斯文敗類,一條網棍,

責任係大家,鬧人者即係我自問都吾係甚麼好貨色。
回復

高級會員

To: 江上月

傻仔LAND連人地因時制宜去應對時局變化嘅道理都唔識, 足夠理由証明佢係弱智或精神有問題, 所有網友都見到佢啲表現, 你真係要用同情心,  放佢一馬啦!

回復

金牌會員

Oldboy 發表於 2016-5-3 12:34
To: 江上月
傻仔LAND連人地因時制宜去應對時局變化嘅道理都唔識, 足夠理由証 ...

Oldboy Ching:
我冇否定 方仗 系 因時制宜去應對時局變化 Wor(不過你哩次又 自作聰明 Put the words in 方仗 個 口,你 有冇問過 方仗 系咁原意架),5提 系特登 留條路 比 你 班護法 咁拆 Wor……。

我已經準備好招夫你 班護法 罅,請看 官媒文章,點回 特事特辦,因時製宜……。

“特事特辦”還是少些好(人民論壇)李浩燃
http://paper.people.com.cn/rmrb/ ... b_20160411_3-04.htm

正所謂“明者因時而變,知者隨事而制”,過於循規蹈矩,不立足實際機械地按老套路行事,容易導致治理僵化...................................
回復

金牌會員

chrisX9 發表於 2016-5-3 11:27
呵呵 ~ ~ 大地友      

小弟領教過閣下作風實在令人無語,首先客氣出帖,跟住改文加料,

chrisX9 Ching:
子曰:「舉一隅不以三隅反,則不復也。」,我系想講D深D既道理,好不幸既系 護法 就系 冇論點,之前 上網搵果D論據撐 方仗,又比擬不倫,菠蘿包 呀,學富 呀,富 同 達 5識分呀……,哩次重 講 因時製宜呀,咁  現代 行履門時件 又可以 5 關心 CCTV 點拆Wor,成日 搞到要 方仗 系節目度護翻佢地法,可能因為咁就失左信心啦,咁而家佢地泥泥去去米 食藥呀、有病呀、5識字呀……咁囉,睇你回貼,特別提到 無我性 (大道無形 君子不器),覺得你系有水準既人,5好有 hardfeeling…啦。
回復

金牌會員

不如全面使用電子貨幣,廢除紙錢啦。
其實用什麼方法都無用,  總是魔高一丈的。
人心不變,世界又點會變好。
人人行正念, 共產主義都一樣可以自我完善。
大家都係要做好自己先, 其他野講多嘥鳩氣。
回復