天羅地網

標題: 如果馬會開盤,重槌林鄭 [打印本頁]

作者: alexwush    時間: 2017-3-25 08:49
標題: 如果馬會開盤,重槌林鄭
好簡單,只有佢繼續貫徹執政黨嘅路線

作者: 容燥兒    時間: 2017-3-25 09:02
Alexwus網友:

想請問,外圍集團。
想通殺賭仔啲錢,咁點樣可以令球員打假波造假呢?

我想買冷門,執返多少。
作者: alexwush    時間: 2017-3-25 10:13
容燥兒 發表於 2017-3-25 09:02
Alexwus網友:

想請問,外圍集團。

時空識班嘅同學都應該估下,睇吓自己嘅功夫去到邊,博士已經講明邊個做都冇運行,即係話佢唔賭呢鋪,費事做明燈俾人唱,估錯咗大師之名都不保。我只係一個小小網友買錯咗,又唔會俾盛名所累。負擔冇咁大。博士走正面,唔使學,你都可以落注,睇下自己嘅觀察力去到乜嘢程度
作者: 容燥兒    時間: 2017-3-25 11:52
我估流選,推倒從來。

要過六百票一位,都幾有難度。

作者: alexwush    時間: 2017-3-25 12:04
容燥兒 發表於 2017-3-25 11:52
我估流選,推倒從來。

要過六百票一位,都幾有難度。

有吉屎,請講明原因,慧觀緣起嘅學問並非靠估
作者: 容燥兒    時間: 2017-3-25 12:10
話說,果日食飯。

有個同學講出佢的睇法。

話有老派機構一直無出聲。
上次立法會選舉比人襟住黎打。

條氣都chok住chok住。
佢哋有機會成為今次的關鍵票。

作者: 容燥兒    時間: 2017-3-25 12:12
呢個世界咁多姓曾,又咁多成哥。

第二輪都係時比人上去玩下咁話。

作者: chriswong    時間: 2017-3-25 14:37
哩個題目帶有現實同概念嘅味道。
(概念) 自己會選 胡官,
(現實) 一黨專政下人民冇話事權,薯片幾得民意也好,張派系一日未落台,林鄭當選喺冇走雞。
臨近投票,也無可動搖投票意向嘅黑材料,林鄭 應該會過601票門檻當選。
最近睇薯片的宣傳攻勢,諗唔明香港人個腦裝乜,搞啲明星效應、造幾場騷就當佢係為民請命。
忘記了 工程超支、亂撥款入基金和稅制的偏頗...種種穿櫃桶和肥上瘦下,才是撕裂社會。
點都好,只能自求多福。

作者: wwkin    時間: 2017-3-25 17:59
馬會是不開盤的,諗下星一開市升定跌或香港之後有乜笨實搵好過,
權力世界一係壓迫人一係就被人壓迫,金錢世界一係搵人笨一係就被人搵笨。

作者: chrisX9    時間: 2017-3-25 18:00
嘿嘿 ..... 重鎚??真吾真呀? alex BB       

大家都係小小小網友,難得你老哥有雅興,只是我你兩人,粗粗地玩下,不妨賭一手。

妖娥贏,你贏;妖娥輸,我贏。有無吉士?誰輸捐 $1080給東華,放上網有圖有真相。

同意成交就給小弟回覆作實,不然拉倒,快!!

作者: alexwush    時間: 2017-3-25 18:41
chrisX9 發表於 2017-3-25 18:00
嘿嘿 ..... 重鎚??真吾真呀? alex BB      

大家都係小小小網友,難得你老哥有雅興,只是我你 ...

要求博士做見證人先精采,請容燥兒代勞出聲,網友睇熱鬧。事成我讓你100票
作者: chriswong    時間: 2017-3-25 19:23
咁有信心,胡官+薯片 受讓100票?
作者: chrisX9    時間: 2017-3-25 19:31
alexwush 發表於 2017-3-25 18:41
要求博士做見證人先精采,請容燥兒代勞出聲,網友睇熱鬧。事成我讓你100票 ...

扑鎚!你我精彩咪得囉。一係贏,一係輸。謝絕讓票。

又係小事,又係善事,大家一句清楚,吾洗打合同喎。
作者: alexwush    時間: 2017-3-25 19:58
chrisX9 發表於 2017-3-25 19:31
扑鎚!你我精彩咪得囉。一係贏,一係輸。謝絕讓票。

又係小事,又係善事,大家一句清楚,吾洗打合同喎。 ...

做善事應該擴大,歡迎網友賭side bet,唔好做堂邊鶴(不過堅持博士做球證先開波)
作者: 容燥兒    時間: 2017-3-25 20:04
兩位點話點好。

我都只能怪馬會唔識做。

全香港市民可以無票,但係投注盤都唔開,就抵打籮柚。

如果當年唐三少同狼震英有開盤。
香港市民都執返啲洗費啦。

唔使我哋天網兩大元老出黎自己開盤對賭呢。

作者: alexwush    時間: 2017-3-25 20:26

你嘅提議好,由馬會率先達致真普選
作者: erict    時間: 2017-3-25 21:04
alexwush 發表於 2017-3-25 19:58
做善事應該擴大,歡迎網友賭side bet,唔好做堂邊鶴(不過堅持博士做球證先開波) ...

我又玩。但小弟無咩銀兩,我賭薯或胡官片贏。如果薯片或胡官輸,我捐$108去東華三院。

數學上三分二機會贏面,民意方面全城盡屌妖娥,經濟上如果妖娥贏,國際評級極可能再調低香港級數。純賭三方面,可能一人一票都驚各方面因素,帳面損失以千億計。

如果我輸,有講有做,即捐$108再PO上網,速磅,唔會兩頭望。
作者: chrisX9    時間: 2017-3-25 22:12
alexwush 發表於 2017-3-25 19:58
做善事應該擴大,歡迎網友賭side bet,唔好做堂邊鶴(不過堅持博士做球證先開波) ...

且慢!見到樓主有一種堅持喎,要等進一步確認是否開波。

今鋪 格局係 塘水滾塘魚,係吾會有個 莊家比賭仔去炒爆。

球證亦吾會理呢種事架!yes or no 或 吹水了事。三揀一。
作者: erict    時間: 2017-3-25 22:19
  真係唔知邊個滲沙紙老點薯片佬搞呢D。大陸佬靠呢樣嘢起家,民意呢兩個字比任何人都清楚。薯片佬又當真嚟玩。

雖然我對薯片佬非常麻麻,但對比妖娥,真係兩害取其輕,但薯片佬條team有D人一下就係天真嬌,一下就係滲沙紙。

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20170325/19969684

作者: erict    時間: 2017-3-25 22:41
  博士講得啱。同一鼻孔出氣,即使入閘被拋棄,仍然衰衰咁跟隨路線。佢如果當日入到閘又贏到,你仲大X鑊。

http://ce2017.appledaily.com.hk/articles/1_56479253

作者: alexwush    時間: 2017-3-25 22:51
我堅持博士做球證,因為跟博士學嘢咁耐,可借此考考大家嘅觀察力,如果博士覺得呢條唔算考題,咁即係話我哋連邊度係著力點都末知,諗都費事
作者: alexwush    時間: 2017-3-26 08:44
成報今日鋪天蓋地報曾俊華,呢份報紙由中紀委控制,代表習核心,臨場落飛補番d去鬍鬚到穩陣
作者: chrisX9    時間: 2017-3-26 10:35
三揀一 之 吹水了事      

由於因緣未具足,是次口頭協議宣報無效,小弟仍會隨心奉獻,並且

祝 香港明天在更好

順頌 同學和網友們 如意吉祥

多謝 容燥兒,wwkin ,chriswong,erict 友情演出

特別鳴謝 樓主 燃點智慧燈火
作者: alexwush    時間: 2017-3-26 12:53
chrisX9 發表於 2017-3-26 10:35
三揀一 之 吹水了事      

由於因緣未具足,是次口頭協議宣報無效,小弟仍會隨心奉獻,並且

算你好彩縮番條扛

作者: 容燥兒    時間: 2017-3-26 13:03
唉,移民。。。。。。

希望我夠錢移啦,
香港人自求多褔吧。

作者: alexwush    時間: 2017-3-26 13:31
唔使驚,選林鄭嘅都有手尾跟,因為只係張德江嘅意思,並非習先生的意願,十九大後都要一一清算
作者: 金帛豪豪    時間: 2017-3-26 15:11

支持 11
作者: 金帛豪豪    時間: 2017-3-26 15:30
AH!  AH!    DH
作者: chrisX9    時間: 2017-3-26 16:05
全靠樓主包容,賭 ~ 係吾可以包拗頸,慎之。  

你條金仔吖,人地講數,你就係人後面出刀仔捅背脊,都算無良啦,下次預埋你果份。
作者: erict    時間: 2017-3-26 17:44
  願賭服輸,有講有做,即捐。其實有留意的話,無可能係雙冠軍,呢$108我捐梗。薯片佬做,果抽荔枝千絲萬縷;胡官做,根據博士講,無大氣,亦未必會搵到大陸笨七,香港經濟方面未必有好轉,可能住屋方面或會令草根市民有樓可住;而家呢個,更加唔使講。

呢$108已經化咗,化香港所有有善心的人捐,希望大家自求多福。

不過,我非常相信,如有日日唸祝福文,日日行善,懂初中數學,又或者識多兩錢雞腸,香港地,有幾個舞台幾乎日日可以比你發揮,就係睇吓你有無觀察力,擺到明係ATM。

作者: chrisX9    時間: 2017-3-26 18:18
alexwush 發表於 2017-3-26 12:53
算你好彩縮番條扛

雖然呢單 DEAL 還未落實,但講過隨心奉獻。

作者: 金帛豪豪    時間: 2017-3-26 20:36

HI ALL  12
作者: erict    時間: 2017-3-26 22:33
  事後檢討,薯片佬撈官場三十幾年,經歷港英及中國兩大政治圈,係天真定係無讀歷史?

當年共產黨就係得到大量農民支持,再激起各地農民,所謂農村包圍城市,處處有動作。原理上,上周五搞大會,斷估唔會即慶,快極都要有三幾日籌備掛?係佢天真到而家真係搞英美式選舉?還是有個九流師爺皮比塊蕉皮跣佢?

你call到幾千人去中環,呢個畫面是否似曾相識?係咪好似兩年前九月二十八號?

可能,如果唔係搞呢科嘢,一人一票仲會有機會比你做,但你呢舖call到友,以為而家喺澳門玩德州撲克,晒籌碼?

呢期真係用屠龍刀切生果。個個大陸佬嚟香港,次次都有十九幾尺咁高嘅水馬,你一上車,萬人擁戴?

另一可能,佢一早知輸咗,出到最後一招遊街,晒籌碼,比個signal上面,我有香港市民支持架?無論邊一點都死。

薯片佬真係無讀熟中國歷史書兼天真。但點都大概睇過不少大陸歷史劇例如康熙帝國或雍正皇朝掛?咁天真嘅?
作者: alexwush    時間: 2017-3-27 07:37
chrisX9 發表於 2017-3-26 18:18
雖然呢單 DEAL 還未落實,但講過隨心奉獻。

你輸俾林鄭應該捐,$777,宇宙先有回射力
作者: alexwush    時間: 2017-3-28 11:18
選舉處失電腦 放機場博覽館密室
恐洩1,194選委全港選民私隱
要聞

[size=1.125em]【本報訊】特首選舉後,選舉事務處在特首選舉後備場地機場博覽館一上鎖房間遺失兩部手提電腦,內有1,194位特首選委及全港選民個人資料,但選舉事務處在傳媒揭發後才承認事件,指已報警及通知私隱專員公署,而公署稱將調查事件。多名選委對事件感震驚。
記者:姚國雄

[size=1.125em]有傳媒昨晚揭發遺失選民資料後,選舉事務處才發稿承認,指存放在特首選舉後備場地亞洲國際博覽館內一個上鎖房間的兩部手提電腦懷疑失竊,已報警處理,並會全力協助調查。據了解事件交由新界南總區重案組調查。該處指兩部電腦分別載有選舉委員會委員的姓名,稱已根據相關保安要求加密處理地方選區選民姓名、地址及身分證號碼。

[size=0.9em]警方昨晚在亞洲國際博覽館調查事件。

[size=1.125em]未回覆有否記錄投票資料
[size=1.125em]選舉事務處發言人稱,暫沒資料顯示相關資料外洩,又稱他們十分謹慎處理選民登記資料,非常重視資料保安,職員嚴格遵從處理重要個人資料保安相關法例及加密要求。至於兩部電腦有否記錄1,194位特首選委有否投票、何時投票,及全港選民在立法會選舉、區議會選舉中投票資科,選舉事務處未回覆。政制及內地事務局發新聞稿指,選舉事務處昨晚8時半就事件通知局方,該局已責成選舉事務處全面配合警方調查。
雖選舉事務處未有交代遺失事件詳情,但據了解,該兩部電腦於周五由選舉事務處職員帶到博覽館的後備點票中心,並鎖於房間內,到昨早到博覽館收拾文件、電腦及其他設備準備清場時,職員發現兩部手提電腦不翼而飛,只剩下兩個電腦袋。
資訊科技界選委單仲偕指,選舉事務處今次遺失載有選民資料電腦,後果可以相當嚴重,因為當中除了有選委、選民名字、電話、地址外,亦有全部選民、選委身份證號碼,當中更包括不少城中名人及超級富豪個人資料,若落入不法分子手上,可作違法用途。另一資訊科技界選委方保橋亦譴責選舉事務處,質疑處方為何要將選委及全港選民資料放在一起,而且就算資料有加密,不代表不會外洩。
私隱專員公署發新聞稿,指他們昨收到選舉事務處口頭通知,事件有可能導致個人資料外洩,他們得悉選舉事務處已就事件報警,公署留意到當中可能涉及的個人資料數量頗大,會就事件展開循規審查。

作者: alexwush    時間: 2017-3-28 11:19
中央準備秋後算帳

歡迎光臨 天羅地網 (http://139.162.60.118/) Powered by Discuz! X2.5