天羅地網

標題: 蘋果日報動新聞 - 報導郭博士 [打印本頁]

作者: Kevin    時間: 2014-9-23 20:23
標題: 蘋果日報動新聞 - 報導郭博士
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/racing/20140923/52933656
作者: 教父    時間: 2014-9-24 09:08
生日為業力之日, 博士攪高慶的活動都唔會選那天

我地個個都知, 只係"東方朔"先生你唔撚知?
作者: ellery    時間: 2014-9-24 11:08
教父 發表於 2014-9-24 09:08
生日為業力之日, 博士攪高慶的活動都唔會選那天

我地個個都知, 只係"東方朔"先生你唔撚知? ...

哈哈,仁兄一語道破,大快人心。
作者: TonyLeung    時間: 2014-9-24 11:44
東方朔 發表於 2014-9-23 21:52
原來郭博士七十歲,我一直以為係五十多歲。
不如每年博士生日,天羅地網都攪網聚或者攪旅行,賀壽兼[賀埠]。:h ...

你成日叫博士搞呢樣搞那樣,問題是你會不會現身呢?
作者: 教父    時間: 2014-9-24 14:38
東方朔 發表於 2014-9-24 12:39
有消息指,博士已經摑撚咗你條仆街一巴掌,佢話你條友[無大無細],擅自代佢回答-----博士當時仲話呀,{生日唔 ...

都係你條契弟醒目~~自問自答, 得閒來網聚大家交流下

因為我回你, 現在你處於興奮狀態當中~~扯晒旗
作者: 教父    時間: 2014-9-24 16:13
你應該排隊, 不過佢地2位話讓你做第一個被X, 話尊重你大哥自問自答咁過癮
作者: william001hk    時間: 2014-9-24 16:55
大鵬兄和教父兄.....你真係睇得起東方兄.....學博士話齋....比條女佢都起吾到筷啦....點招呼佢呀....
作者: ellery    時間: 2014-9-24 17:50
東方朔 發表於 2014-9-24 12:41
嘍囉!'''''''''''''''

哈哈,咁都得到你回覆,loser,有趣有趣。
作者: 教父    時間: 2014-9-26 20:49
東方朔 發表於 2014-9-25 02:00
長舌婦!

東方契細佬, 最近秋風起, 幫我問侯契媽,多穿衣服, 小心著涼。
作者: nmp    時間: 2014-9-27 18:13
好似老黑講數

歡迎光臨 天羅地網 (http://139.162.60.118/) Powered by Discuz! X2.5