天羅地網

標題: 20191011郭信差之閒話家常:你都算祖先有福了! 唔使踎街 [打印本頁]

作者: 容燥兒    時間: 2019-10-11 07:22
標題: 20191011郭信差之閒話家常:你都算祖先有福了! 唔使踎街

http://www.farflunginfo.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22140&extra=page%3D1
20191010郭信差之閒話家常:好彩你少投資!

作者: 容燥兒    時間: 2019-10-11 07:23
如果你出車的話!我後炮平四擺番個重炮陣!仲唔死!

一於請食煲仔飯啦!
作者: 容燥兒    時間: 2019-10-11 07:23
容燥兒 發表於 2019-10-11 07:23
如果你出車的話!我後炮平四擺番個重炮陣!仲唔死!

一於請食煲仔飯啦! ...

DR.K:黑車九平四再平五。再退三睇士。點會輸先⁉

阿Sir果然有料到喎!

作者: 容燥兒    時間: 2019-10-11 07:30
容燥兒 發表於 2019-10-11 07:23
DR.K:黑車九平四再平五。再退三睇士。點會輸先⁉

阿Sir果然有料到喎!

DR.K:宜家至知!
學少好多嘢了❗
作者: 容燥兒    時間: 2019-10-11 07:30
容燥兒 發表於 2019-10-11 07:30
DR.K:宜家至知!
學少好多嘢了❗

冇有怕!炮照打士將軍,車食炮,帥移坐中位!下一步由老兵去建立不朽功勲!YEAH!!!!!

DR.K:帶定盤棋食飯前開始作實❗
作者: 容燥兒    時間: 2019-10-11 07:32
夜晚冇乜嘢做時就食番碌雪茄、飲杯X.O & 捉下象棋!
作者: 容燥兒    時間: 2019-10-11 07:33
容燥兒 發表於 2019-10-11 07:32
夜晚冇乜嘢做時就食番碌雪茄、飲杯X.O & 捉下象棋!

DR.K:咁多棋書!
360行其中一行。
便是編江湖局給人擺檔。

作者: 容燥兒    時間: 2019-10-11 07:34
容燥兒 發表於 2019-10-11 07:33
DR.K:咁多棋書!
360行其中一行。
便是編江湖局給人擺檔。

DR.K:問你怕未!

作者: 容燥兒    時間: 2019-10-11 07:34
容燥兒 發表於 2019-10-11 07:34
DR.K:問你怕未!

這些棋書都是廿多年前當我還在北角和富住時,放工後冇地方去時就去森記圖書探下老板娘個靚靚細妹時買落的!
作者: 容燥兒    時間: 2019-10-11 07:35
容燥兒 發表於 2019-10-11 07:34
這些棋書都是廿多年前當我還在北角和富住時,放工後冇地方去時就去森記圖書探下老板娘個靚靚細妹時買落的 ...

DR.K:你都算祖先有福了!
唔使踎街
作者: Yul    時間: 2019-10-11 23:02
容燥兒 發表於 2019-10-11 07:35
DR.K:你都算祖先有福了!
唔使踎街

方若行義,圓若用智,動若騁才,靜若得意

歡迎光臨 天羅地網 (http://139.162.60.118/) Powered by Discuz! X2.5