天羅地網

標題: 20190807郭信差之閒話常:求其嗡下都會死人。 [打印本頁]

作者: 容燥兒    時間: 2019-8-7 21:59
標題: 20190807郭信差之閒話常:求其嗡下都會死人。

在 YouTube 上觀看「網友傳來的片段37」
https://youtu.be/kZ0m1Gd1K78

議員《張超雄》縱容暴徒搶嘢、濫用私刑、當街凌辱巿民、視若無睹、還在傳媒面前大聲辱駡政府、辱駡警察、正狗雄、狗雄❗
幫手傳開去、好等其他市民都知道狗雄的衰嘢❗

作者: 容燥兒    時間: 2019-8-7 22:00

Dr.k:點解唔報警處理!
依法治港的人死晒去邊⁉⁉

作者: 容燥兒    時間: 2019-8-7 22:03
All line up in SSPO to buy laser guns

作者: 容燥兒    時間: 2019-8-7 22:04

香港公安話,藏觀星筆係攻擊性武器❓

作者: 容燥兒    時間: 2019-8-7 22:05

Dr.k:咁樣樣,帶眼鏡嘅人又會唔會係,經常藏有攻擊性武器呢❓

作者: 容燥兒    時間: 2019-8-7 22:05
Dr.k:小心啲❗
你條賓洲可以強奸人。
也可告你藏有攻擊性武器
作者: 容燥兒    時間: 2019-8-7 22:07
Dr.k:鈔票肯定是攻擊性武器。
可以買武器去殺人
咁樣攪法!
便會明白老毛文革時代。
求其嗡下都會死人。
因為全民反智是也
作者: kccpac    時間: 2019-8-8 00:01
容燥兒 發表於 2019-8-7 22:07
Dr.k:鈔票肯定是攻擊性武器。
可以買武器去殺人
咁樣攪法!

這不是計劃嗎?再教育過程.
作者: 莊得智    時間: 2019-8-8 00:42
議員《張超雄》縱容暴徒搶嘢、濫用私刑、當街凌辱巿民、視若無睹、還在傳媒面前大聲辱駡政府、辱駡警察、正狗雄、狗雄❗
幫手傳開去、好等其他市民都知道狗雄的衰嘢❗

警察唔執法,市民唯有私了,雖然我覺得D人上街俾人影相就打人唔係咩英雄,上得街怕咩俾人影,但係中國人香港人就係欺善怕惡,掉轉立場你試下藍絲十幾個圍黃絲打得重手一定超過十倍
唔還手以暴制暴只會比人拾到上心口,依加連D大陸仔都落黎香港打人斬人,之前澳洲紐西蘭打我地D香港人學生,冰球比賽又打我地D年輕人
中國人就係咁仆街,見到你比人欺壓就會過黎欺壓埋一份,唔係因為佢地愛國而係佢地覺得痴住共產黨去蝦人好過癮

香港政府警隊從來冇為香港人著想個個依附權貴滿足自己權力慾望,放任D大陸人黎打我地土生土長一齊成長既香港人,街坊年青人,00後個班好食好住好多讀書時可能連交都未打過,依加都要被你們地迫去街頭歐鬥
很多人不是想犯法而是忍無可忍,垃圾香港警察依加你只要出黎高調拉D鄉黑開埋中聯FILE,D學生就唔洗死,香港警察連最基本既良心同正義都冇,做乜警察成班垃圾死左去啦

歡迎光臨 天羅地網 (http://139.162.60.118/) Powered by Discuz! X2.5