天羅地網

標題: 20180402郭博士開示:照田雞 [打印本頁]

作者: 容燥兒    時間: 2018-4-2 08:57
標題: 20180402郭博士開示:照田雞

照田雞❗
此人前程如何!
你知否❓

作者: 容燥兒    時間: 2018-4-2 08:59
Dr.k:動腦筋❗
身為大律師明知故犯!
亦明知無條件做得到,
點解仍會咁講!
你知道嗎⁉

作者: 容燥兒    時間: 2018-4-2 08:59
Dr.k:這畫面隐藏著,
三件垃圾低端人物;
刻意亂港求榮!
你看到玄機否⁉

作者: 容燥兒    時間: 2018-4-2 09:02
Dr.k:今天要往台北公幹!
祈看到政治智慧答案,
否則要在節目上解畫了❗

作者: chriswong    時間: 2018-4-2 17:53
祝願博士台灣工作順利!

三件磨轆孤掌難鳴,拉拉址址博上報做宣傳亂港。
習核心權力集中後,這些小鬼應該係垂死掙扎,前程堪虞。
作者: Rondey    時間: 2018-4-2 19:15
教授不會黑白兩邊都通吃吧?
作者: alexwush    時間: 2018-4-2 19:19

作者: alexwush    時間: 2018-4-2 19:37
擒賊先擒王,唔通阿爺唔知,仲俾佢高調去臺灣宣傳港獨,照睇除咗引蛇出洞,還可告知臺灣香港言論多自由
作者: wwkin    時間: 2018-4-2 19:40
戴耀廷根本就係豬八戒照鏡 三面(土共,飯民,本土)不是人,準備鳩溜溜食地球。共產黨個名係香港衰無可衰唔洗靠土共打手習大大自己出場幫班民主政棍同土共埋單,從此香變靜土。
作者: 陳柱民    時間: 2018-4-2 22:37
「日日有合有離,公司早有安排」
-- 尹光
作者: chrisX9    時間: 2018-4-2 22:46
反中亂港害台,有少少似打麻將既心態。

呢條友係朋黨,昔日係佔中發起人,今日係文革批鬥始作俑者,分明係同呀爺對作對。

睇佢印堂發黑,胡言亂語,可能有牢獄之災,市民希望年尾單審訊可以幫佢順利入冊。
作者: Fungwingsing    時間: 2018-4-2 23:26
試答:打手來的,做大龍鳳,(錢)途一片光明,祝君好運。
作者: wongs    時間: 2018-4-3 00:39
Fungwingsing 發表於 2018-4-2 23:26
試答:打手來的,做大龍鳳,(錢)途一片光明,祝君好運。

同意

作者: Perry    時間: 2018-4-3 08:36
樹大有枯枝。它的前途要麼自己枯痿,不然就盡快設立花園部,由園丁代為除之,好讓大樹生的好些。
作者: erict    時間: 2018-4-3 11:03
  如果要我估,條友再吹搞港獨,一來有晒牌頭係搞嘢,劍指香港政治事,其實呢招可能係以進為退,因為如果有咩事,比人告到褲都甩,可以走投到美國,係政治難民,可以有政治庇護,因為有晒報紙登,有晒宣傳,名正又言順。
作者: chriswong    時間: 2018-4-3 11:49
前幾日都諗唔通點解仲散播港獨言論,有何利益?今日成報轉述人民日報誅殺令,戴就繼續扮雞,搞黎搞去,原來是有一班既得利益者怕立法被抽後腿,人大癟三及董氏係幕後金主真係呼之欲出。
作者: panic_lau    時間: 2018-4-3 17:12
如果要拉一早拉左.(錢)途一片光明.

歡迎光臨 天羅地網 (http://139.162.60.118/) Powered by Discuz! X2.5