天羅地網

標題: 林鄭穩袋逾五百票提名 [打印本頁]

作者: 容燥兒    時間: 2017-2-28 12:04
標題: 林鄭穩袋逾五百票提名
https://www.hk01.com/%E7%89%B9%E ... %B0%91%E4%B8%BB300-

作者: franciskmli    時間: 2017-2-28 14:44
公佈結果係"唔柒夠"票,  或者係卦象來.   
作者: 容燥兒    時間: 2017-2-28 15:41
頭先睇住個膚淺的蟻民,見到林鄭有五百幾票。

就呼天喜地,又話嬴緊唔使選又誠。

如果提名當得正票用,政府就慳水慳力啦。

作者: franciskmli    時間: 2017-2-28 15:53

就算提名真係可以當得正票用,  佢都唔柒夠票.   要夠 601 票才可以當選的說.........   

吾人幾可肯定,  到真選投暗票時,  有部分提名人會投另外人選.   
作者: Perry    時間: 2017-2-28 16:30
感謝分享! 出盡吃奶+洪荒之力吹大雞,收唔到800飛都700應該,先有非屎,
宜家竟唔多漆夠,75折左右。我信如果茅來既,自然茅去。
作者: chriswong    時間: 2017-2-28 16:36
睇票源,可以聯想到現屆689政府對該界別嘅利益關係。
名副其實喺CY 2.0。

票源

票源

作者: 容燥兒    時間: 2017-3-1 17:07

作者: erict    時間: 2017-3-1 18:05
  腰果三角眼......
作者: chriswong    時間: 2017-3-1 18:30
劇情發展張小明應該差唔多俾人雙規。
作者: 容燥兒    時間: 2017-3-1 20:26
https://www.youtube.com/shared?ci=AHdzsukF61w

作者: chriswong    時間: 2017-3-1 20:57
"我走音只怕未來要受折磨" 好歌
作者: erict    時間: 2017-3-1 20:57
  其實從幾方面考量,香港係個中國版圖中獨一無二的有朵資本市場,邊方面都係。再搞多五年,極可能再調低評級,因為怕咗你班友,今日鋤Dee二仔最大,聽日就六仔最大,你賭埋我果份喇。而每一個評級上升或下跌,全部有數得計,人哋亦會因應呢個數自行判斷出幾多資金到港搵食。當一間公司少一億,一千間少一千億,小數怕長計。

其實在情在理,無人會想香港再downgrade,真係盲都睇到,更何況係大大身邊幕臣?

歡迎光臨 天羅地網 (http://139.162.60.118/) Powered by Discuz! X2.5